Over ons

ACM Europe is opgericht in 2002 door Dirk Henderieckx. Afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek optie Informatica in 1985 en werkzaam geweest in verschillende sectoren (drukkerij, transport, bouw, telecom, internet), heeft hij een zeer ruime achtergrond en ervaring.

De naam ACM Europe staat voor actieve communicatie en marketing. We gebruiken de nieuwste middelen en technieken en zorgen voor een geïntegreerde aanpak. Immers een advertentie, een website, een brochure, een mailing, een handleiding,... staan nooit op zich alleen maar moeten passen in een duidelijke boodschap naar uw klanten toe.

Alles waar communicatie nodig is, een kleine of een grote opdracht,... daar ligt ons werkterrein. We kiezen samen met u de beste middelen voor een optimaal resultaat en voeren het project desgewenst compleet uit van a tot z. Steeds volgen wij onze filosofie dat uw boodschap op de juiste manier in de juiste vorm en op een eenduidige manier moet gebracht worden.

We werken voor particulieren, middenstanders, kleine bedrijven tot en met grote bedrijven. Wij denken met uw onderneming mee. Want communicatie is maatwerk en elke opdracht en idee uniek.

Enkele trefwoorden voor ACM Europe: Meedenken met de klant - Maatwerk - Realisatie van a tot z - Ruime achtergrond en ervaring

Contacteer ons

  • ACM Europe Gierlebaan 103 B-2460 Tielen België
  • +32 14 555896
  • info@acmeurope.com
  • www.acmeurope.com